HOME
Home » Uncategorized » goreng sampeu..teh tawar haneut…. d luar hujan ngaririncik…. nikmat mana dei…

goreng sampeu..teh tawar haneut…. d luar hujan ngaririncik…. nikmat mana dei…

Posted at January 16th, 2021 | Categorised in Uncategorized


goreng sampeu..teh tawar haneut….
d luar hujan ngaririncik….
nikmat mana dei nu kudu di bohongan…
#lemburkuring #padaherang #pangandaran #urangsunda



Source

Tags :